Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë
Kodi i Produktit: prod129
Buqetë me trëndafila ngjyrë pjeshke, orkide vjollcë flutur dhe gipsofila. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet