Kujtime Të Hirshme

Kujtime Të Hirshme
Kodi i Produktit: prod130
Buqetë me karafila të vegjël ngjyrë pjeshke, zambakë yll, lule delfin blu. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet