Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
Kodi i Produktit: prod134
3 zambakë yll, karafila rozë, trëndafila rozë, margarita rozë, orkide flutur. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet