Unitet

Unitet
Kodi i Produktit: prod138
2 zambakë yll rozë, karafila rozë dhe livando. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet