Rini

Rini
Kodi i Produktit: prod141
Trëndafila të kuq, të bardhë, karafila të vegjël të bardhë. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet