Urtësi

Urtësi
Kodi i Produktit: prod143
Buqetë me trëndafila rozë, karafila të vegjël të bardhë. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet