Arratisu Me Mua

Arratisu Me Mua
Kodi i Produktit: prod144
Buqetë me trëndafila të kuq dhe të bardhë. Përshihet kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet