Shpirtmirësi e Përkryer

Shpirtmirësi e Përkryer
Kodi i Produktit: prod146
Buqetë mesatare me 9 trëndafila të kuq me gipsofila. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet