Fisnikëri

Fisnikëri
Kodi i Produktit: prod151
Trëndafila rozë, karafila rozë dhe livande, gerbera të verdha-portokalli, orkide livande jete. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet