E dhimbsur

E dhimbsur
Kodi i Produktit: prod152
Buqetë me trëndafila të bardhë dhe gipsofila. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet