Rrezikojmë

Rrezikojmë
Kodi i Produktit: prod153
Buqetë me karafila të bardha, rozë, sumbulla, statice livande. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet