Përulësi e Këndshme

Përulësi e Këndshme
Kodi i Produktit: prod157
Buqetë me trëndafila ngjyrë pjeshke, gerbera pjeshke, lule të verdha ari, orkide katleja. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet