Shëndet i Mirë

Shëndet i Mirë
Kodi i Produktit: prod158
Gerbera të kuq, trëndafila rozë, karafila rozë, zambakë yll, karafila të kuq të vegjël. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet