Pavdekshmëri

Pavdekshmëri
Kodi i Produktit: prod159
Buqetë me karafila të verdhë të hapur, trëndafila të bardhë me buqetë gipsofila. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet