Përjetësi

Përjetësi
Kodi i Produktit: prod160
Zambakë rozë yll, trëndafila rozë, gerbera të bardhë, orkide jete, karafila të vegjël rozë. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet