Mashtrim

Mashtrim
Kodi i Produktit: prod164
Buqetë me zambakë rozë yll, trëndafila rozë, gipsofila. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet