Magjepsje

Magjepsje
Kodi i Produktit: prod166
Zambakë rozë yll, trëndafila rizë, trëndafil i verdhë, gerbera rozë, karafila rozë, orkide të kuqe. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet