Kthjelltësi

Kthjelltësi
Kodi i Produktit: prod168
Buqetë me 8 trëndafila të bardhë. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet