Të Dua Ende

Të Dua Ende
Kodi i Produktit: prod169
Buqetë me 5 trëndafila ngjyrë pjeshke dhe gipsofila. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet