Tërheqje

Tërheqje
Kodi i Produktit: prod171
Trëndafila rozë, trëndafila livande, karafila rozë, orkide livando. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet