Elegancë

Elegancë
Kodi i Produktit: prod174
Buqetë me gerbera portokalli, karafila ngjyrë pjeshke, trëndafila rozë. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet