Mikpritje

Mikpritje
Kodi i Produktit: prod175
Buqetë me trëndafila të kuq, zambakë të bardhë yll, trëndafila të bardhë, gipsofila. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet