Thashethemëse

Thashethemëse
Kodi i Produktit: prod180
Buqetë me 72 trëndafila të bardhë. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet