E përjetshme

E përjetshme
Kodi i Produktit: prod188
Karafila të kuq, trëndafila rozë, margarita të bardha, sumbulla livande. Përshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet