Mbrojtje

Mbrojtje
Kodi i Produktit: prod195
Zambakë rozë yll, trëndafila të bardhë, orkide të verdha, livando dhe orkide të kuqe. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet