Flirtim

Flirtim
Kodi i Produktit: prod201
Buqetë me trëndafila rozë, zambakë yll, gerbera ngjyrë pjeshke. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet