Ngasje

Ngasje
Kodi i Produktit: prod202
Zambakë rozë yll, zambakë të bardhë yll, karafila rozë, gipsofila. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet