Hutim

Hutim
Kodi i Produktit: prod204
Zambakë të verdhë yll, trëndafila të kuq, luledielli, livande, karafila rozë. Përfshihet rozë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet