Thellësisht e Dashuruar

Thellësisht e Dashuruar
Kodi i Produktit: prod205
Buqetë me trëndafila të bardhë, trëndafila të kuq, shqopa. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet