Fitore

Fitore
Kodi i Produktit: prod210
Buqetë me zambakë rozë yll, trëndafila të kuq. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet