Plot Shkëlqim

Plot Shkëlqim
Kodi i Produktit: prod212
Buqetë me trëndafila të bardhë. Përfshihet kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet