Rrezikshmërisht e Dashuruar

Rrezikshmërisht e Dashuruar
Kodi i Produktit: prod213
12 trëndafila të kuq, zambakë të bardhë yll. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).
Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet:Zgjedh shtetin dhe pastaj regjionin ose qytetin për ti shfaqur çmimet