Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Qipro. Ne dërgojmë lule me dorë në Nikosia dhe 11 qytete, në Qipro

Qiproja (Cyprus) është thënë të jetë vendlindja e Afërditës (Venusit) dhe lulja kombëtare është po aq e bukur sa edhe vet perëndesha e dashurisë. Ciklama është zgjedhur jo vetëm për bukurinë e saj, por edhe për forcën e saj të mbijetesës. Këto lule të vogla mund të gjenden duke u rritur nëpër kodra me rërë. Ciklama e kuqe është më e zakonshmja, por në fakt ekzistojnë 23 varietete të ndryshme me petale unike. Koha e pranverës në Qipro (Cyprus) nxjerr në pah shumë lloje të orkideve vendase, përfshirë këtu edhe orkidenë bletë. Banorët vendas paralajmërojnë që ky llojë i orkideve të mos këputet, sepse ato nuk e përballojnë dot transplantimin. Lulet kanë luajtur gjithmonë një rol të rëndësishëm në ishullin e Afërditës, dhe janë përdorur për dekorimin e kishave, shtëpive dhe madje edhe të vet kryeqytetit. Gjatë kremtimit të Pashkëve, altarët e kishës mbulohen me lule shumëngjyrëshe dhe festohet fitorja e Krishtit mbi vdekjen, por vetëm gjatë Festivalit të Luleve Anthestiria të gjitha lulet e bukura të ishullit ekspozohen. Ky festival feston zotin e lashtë Dionisin duke përdorur lule dhe bimë të ndryshme për të festuar lindjen e njerëzimit. Parakalimi bëhet në shëtitoren e Poseidonit, duke e mbushur qytetin me parfumin erëmirë të mijëra luleve.

Buqeta të Popullarizuara në Qipro


Strehim

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Joshëse

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Vdes për ty

Vdes për ty

Trëndafila

   
Dashuri Për Natyrën

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Kapem Pas Teje

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Falënderim

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

   
Lavdi

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Dashuri Besuese

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Fisnike

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

   
Mendime Qiellore

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Fyerje

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Rrezikojmë

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

   
Melodioze

Melodioze

24 Trëndafila

Dashuri e Pastër

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Forcë

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

   
Unitet

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Modesti

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

   

Ofertë Speciale: Bukuri e Qëndrueshme

Informacion