Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Qipro. Ne dërgojmë lule me dorë në Nikosia dhe 6 qytete, në Qipro

Qiproja (Cyprus) është thënë të jetë vendlindja e Afërditës (Venusit) dhe lulja kombëtare është po aq e bukur sa edhe vet perëndesha e dashurisë. Ciklama është zgjedhur jo vetëm për bukurinë e saj, por edhe për forcën e saj të mbijetesës. Këto lule të vogla mund të gjenden duke u rritur nëpër kodra me rërë. Ciklama e kuqe është më e zakonshmja, por në fakt ekzistojnë 23 varietete të ndryshme me petale unike. Koha e pranverës në Qipro (Cyprus) nxjerr në pah shumë lloje të orkideve vendase, përfshirë këtu edhe orkidenë bletë. Banorët vendas paralajmërojnë që ky llojë i orkideve të mos këputet, sepse ato nuk e përballojnë dot transplantimin. Lulet kanë luajtur gjithmonë një rol të rëndësishëm në ishullin e Afërditës, dhe janë përdorur për dekorimin e kishave, shtëpive dhe madje edhe të vet kryeqytetit. Gjatë kremtimit të Pashkëve, altarët e kishës mbulohen me lule shumëngjyrëshe dhe festohet fitorja e Krishtit mbi vdekjen, por vetëm gjatë Festivalit të Luleve Anthestiria të gjitha lulet e bukura të ishullit ekspozohen. Ky festival feston zotin e lashtë Dionisin duke përdorur lule dhe bimë të ndryshme për të festuar lindjen e njerëzimit. Parakalimi bëhet në shëtitoren e Poseidonit, duke e mbushur qytetin me parfumin erëmirë të mijëra luleve.

Buqeta të Popullarizuara në Qipro


Ndjenja Të Ngrohta

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Pajtim

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Magjepsëse

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Pafajësi

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

    
Besnikëri

Besnikëri

24 Trëndafila

Bukuri Tekanjoze

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Qejf

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Modesti

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

    
Fisnikëri

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Të Përkas Ty

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Bukuri Pa Ndjenja

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Durim

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

    
Hare e ardhshme

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Zonjë e Bukur

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Shëndet i Mirë

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Karakter

Karakter

Trëndafila, gipsofila

    

Ofertë Speciale: Bukuri e Qëndrueshme

Informacion