Akaki Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Akaki mund të jetë vetëm një fshat i vogël por kjo nuk kufizon numrin e madh të luleve lulëzuese që mund të gjenden në këtë zonë. Disa nga këto lule janë ciklamat si dhe kaktuset vendase, së bashku me geraniumët. Lavandot janë poashtu popullore dhe gjenden në kopshte. Këto lule të bukura në ngjyrë të purpurtë mundë të gjenden duke lulëzuar në kopshte dhe vazo.
Strehim
USD 93.61

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Joshëse
USD 47.48

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Vdes për ty
USD 93.61

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
E butë
USD 66.48

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 93.61

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Dashuri Për Natyrën
USD 66.48

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 47.48

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Fillimi i Miqësisë
USD 66.48

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Falënderim
USD 93.61

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 47.48

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Lavdi
USD 47.48

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Unitet
USD 67.83

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 93.61

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Fisnike
USD 47.48

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 47.48

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 47.48

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Humor
USD 67.83

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Mendime Qiellore
USD 93.61

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top