Chat with us, powered by LiveChat

Akhjritou Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Akhyritou është krenarë për trashëgiminë e pasur ku përfshihen edhe disa lloje të luleve dhe bimëve vendase. Lavandot mund të gjenden pothuajse në secilin kopsht publik ose privat, së bashku me ciklamat. Trëndafilat janë të preferuara ndër banorët, së bashku me geraniumët e kuq dhe të bardhë. Gjatë muajve të ngrohtë, vizitorët mund të shohin edhe disa hibiskus shumëngjyrësh në lulëzim.

Fillimi i Miqësisë
USD 120.54

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Origjinale
USD 104.46

Origjinale

12 Zambakë

Tërheqje
USD 104.46

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 115.71

Përkryerje

24 Trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 115.71

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Joshëse
USD 76.94

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 104.46

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Fisnikëri
USD 80.36

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 66.82

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Rehati
USD 104.46

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Durim
USD 80.36

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Dashuri e Ftohtë
USD 80.36

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO