Alambra Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Alambra është një fshat i vogël i cili ka shumë lloje të luleve, vendase dhe të importuara. Disa nga këto lule që mund të gjenden nëpër kopshte janë ciklamat dhe geraniumët. Trëndafilat dhe hibiskusët janë të njohura ndër banorët vendas, e poashtu e vështirë është të gjendet një kopësht I cili nuk ka lavando në lulëzim.
Të Dua Ende
USD 57.02

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Imagjinatë
USD 57.02

Imagjinatë

12 Trëndafila

Kotësi
USD 79.82

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 92.49

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Mbyllje Hesapi
USD 66.52

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Ego
USD 57.02

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mendime Qiellore
USD 92.49

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Serenatë
USD 92.49

Serenatë

Orkid

Dashuria e përgjegjshme
USD 57.02

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 92.49

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 102.63

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Përqafime
USD 66.52

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 66.52

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 57.02

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Bukuri e Qëndrueshme
USD 60.18

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 57.02

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Dëshirë
USD 92.49

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 92.49

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Next page(Page2)