Famagusta Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Tërheqje
USD 150.42

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Përkryerje
USD 121.49

Përkryerje

24 Trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 94.01

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 86.78

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Rehati
USD 150.42

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Mbyllje Hesapi
USD 108.48

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 94.01

Krenare

12 Trëndafila

Madhështore
USD 150.42

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Dëshirë
USD 150.42

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Modesti
USD 86.78

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Shpërblim Për Mirësi
USD 156.20

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Kotësi
USD 121.49

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO