Kyrenia Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Tërheqje
USD 153.57

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Magjepsje
USD 88.60

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Përulësi
USD 88.60

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 124.04

Përkryerje

24 Trëndafila

Lavdi
USD 88.60

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 95.98

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 88.60

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

E re
USD 88.60

E re

Zambakë dhe trëndafila

Origjinale
USD 124.04

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 88.60

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 88.60

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Luks
USD 88.60

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO