Limasol Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Limassol është i njohur për festivalet dhe shumëllojshmërinë e luleve. Disa nga këto lule që gjenden kudo në qytet janë lavandot, geraniumët dhe nasturtiumët. Lule tjera popullore ndër banorët e që gjenden kudo nëpër kopshte janë edhe ciklamat e bukura, hibiskusët si dhe disa lloje zambakësh. Trëndafilat e bardhë nuk janë lule vendase të kësaj zone, por banorët kanë shpesh disa lloje në kopshtet e tyre.
Dashuri Për Natyrën
USD 80.70

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Kapem Pas Teje
USD 57.65

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Lavdi
USD 57.65

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 67.25

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Pajtim
USD 93.51

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Jetë e Lumtur
USD 67.25

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kujdesi Amënor
USD 80.70

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Përkryerje
USD 80.70

Përkryerje

24 Trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 57.65

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 67.25

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

E shijshme
USD 80.70

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Qejf
USD 93.51

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 57.65

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Strehim
USD 93.51

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Përjetësi
USD 80.70

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
E re
USD 57.65

E re

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 80.70

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Dashuri e Shenjtë
USD 93.51

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top