Fresh (New Products)


Shpërblim Për Mirësi
USD 158.33

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 123.15

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Pranim
USD 87.96

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 87.96

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Mendime Qiellore
USD 152.47

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Përqafime
USD 109.95

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 152.47

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Dashuria e përgjegjshme
USD 87.96

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Shije e Mirë
USD 152.47

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Bashkim
USD 123.15

Bashkim

24 trëndafila

Pranim Dashurie
USD 87.96

Pranim Dashurie

Trëndafila

E përjetshme
USD 87.96

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 87.96

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Respekt
USD 123.15

Respekt

24 Trëndafila

Joshje
USD 109.95

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 87.96

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Krenare
USD 95.29

Krenare

12 Trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 87.96

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

INFOINFOINFO
Durim
USD 87.96

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Mirënjohje
USD 87.96

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Entuziaste
USD 87.96

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 87.96

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

E ëmbël
USD 87.96

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Elegante
USD 95.29

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top