Limasol Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Limassol është i njohur për festivalet dhe shumëllojshmërinë e luleve. Disa nga këto lule që gjenden kudo në qytet janë lavandot, geraniumët dhe nasturtiumët. Lule tjera popullore ndër banorët e që gjenden kudo nëpër kopshte janë edhe ciklamat e bukura, hibiskusët si dhe disa lloje zambakësh. Trëndafilat e bardhë nuk janë lule vendase të kësaj zone, por banorët kanë shpesh disa lloje në kopshtet e tyre.
Madhështore
USD 152.47

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Tërheqje
USD 152.47

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFO
Përkryerje
USD 123.15

Përkryerje

24 Trëndafila

Përkryerje
USD 123.15

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFO
Mahnitëse
USD 158.33

Mahnitëse

Trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 95.29

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFO
Joshëse
USD 87.96

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Kotësi
USD 123.15

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFO
E hirshme
USD 87.96

E hirshme

Karafila , trëndafila

Rehati
USD 152.47

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFO
Modesti
USD 87.96

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Mbyllje Hesapi
USD 109.95

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFO