Nikosia Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Nicosia është shtëpia e shumë kopshteve historic ku vizitorët mund të shohin një shumëllojshmëri të luleve teksa rriten gjatë gjithë vitit. Disa nga këto lule përfshijnë livandot mahnitëse, së bashku me kaktusin e Qipros. Ciklamat e kuqe, të verdha dhe rozë mund të gjenden duke lulëzuar gjatë muajve të ftoftë, ndërsa hibiskusët gjatë muajve të verës.

Tërheqje
USD 95.11

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dashuri e Braktisur
USD 95.11

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 82.08

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 82.08

Përkryerje

24 Trëndafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 61.89

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Lavdi
USD 58.63

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 58.63

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Meritë
USD 68.40

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

E përjetshme
USD 58.63

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

INFOINFOINFO
Rehati
USD 95.11

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Mbyllje Hesapi
USD 68.40

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Dashuri Besuese
USD 95.11

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO