...Other City... Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Tërheqje
USD 150.32

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Gazmore
USD 86.72

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Guximtare
USD 150.32

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 156.10

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Festim
USD 150.32

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Gjithnjë besnike
USD 108.40

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 121.41

Përkryerje

24 Trëndafila

Urtësi
USD 86.72

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 93.95

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 86.72

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Imagjinatë
USD 86.72

Imagjinatë

12 Trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 108.40

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO