Protaras Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Unitet
USD 107.56

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Tërheqje
USD 149.15

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Përkryerje
USD 120.47

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 93.22

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Joshëse
USD 86.05

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 86.05

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 86.05

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

E re
USD 86.05

E re

Zambakë dhe trëndafila

Rehati
USD 149.15

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 107.56

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Elegancë
USD 86.05

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mirënjohje
USD 86.05

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO