Brno Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Në Brno nuk ndodhet vetëm statuja e madhe e dragoit por edhe disa lloje të bimëve dhe luleve. Diantusët Moravian dhe lule zilet janë disa nga lulet e rralla, por banorët mund të gjejnë edhe zambakët e ujit e madje edhe disa zambakë rozë në disa vazo në qytet. Kaktusët që lulëzojnë janë ndër lulet më të preferuara për brënda shtëpisë, ku poashtu janë edhe disa lloje të trëndafilave të egër dhe atyre të kultivuar duke u rritur kudo nëpër qytet.
E ëmbël
USD 77.05

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Paqe
USD 77.05

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Buzëqeshëse
USD 77.05

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 100.16

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Joshje
USD 100.16

Joshje

12 Trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 77.05

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 77.05

Paç Fat

12 Trëndafila

Ego
USD 77.05

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Lartësi
USD 107.87

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E hirshme
USD 77.05

E hirshme

Karafila , trëndafila

Tërheqje
USD 138.69

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Seksi
USD 146.39

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 77.05

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Mjaft Më Kritikove
USD 77.05

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Respekt
USD 107.87

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 138.69

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Shpërblim Për Mirësi
USD 138.69

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Shpresë
USD 77.05

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO
Top