Olomouc Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Olomouc është një qytet mahnitës i cili është shtëpia e disa llojeve të trëndafilave ngjitës. Tulipanët dhe verdhokët shihen duke lulëzuar në pranverë, së bashku me irisët në ngjyrë të purpurtë të errtë. Diantusët në ngjyrë rozë janë ndër më të preferuarat në kopshte të cilat mund të shihen duke lulëzuar gjatë gjithë vitit. Të gjitha këto lule duke shumë bukur karshi dredhkave në ngjyrë të gjelbërt të errët që mbulojnë muret e qytetit.
Mbrojtje
USD 99.49

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Thashethemëse
USD 137.75

Thashethemëse

72 Trëndafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 76.53

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Dashuri e Pastër
USD 137.75

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Ego
USD 76.53

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pritshmëri
USD 76.53

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Zonjë Zemërbardhë
USD 76.53

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e mrekullueshme
USD 76.53

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Pafajësi
USD 137.75

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 76.53

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 76.53

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Mashtrim
USD 76.53

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 99.49

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

E shijshme
USD 107.14

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri Për Natyrën
USD 107.14

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 137.75

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 99.49

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Paç Fat
USD 76.53

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top