Ostrava Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Në Ostrava rriten disa lloje të luleve përfshirë këtu edhe irisët dhe margaritarët e bukur. Zambakët aromatik e mbushin ajrin me aromë të këndshme gjatë pranverës dhe verës, si dhe e vështirë është të mos dallohen diantusët në ngjyrë rozë kur kjo lule e vogël fillon të çel. Trëndafilat janë një lule tjetër popullore ku vizitorët mund të shohin llojet e egra dhe ato të kultivuara.
Forcë
USD 100.74

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Të Përkas Ty
USD 100.74

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Zonjë Zemërbardhë
USD 77.49

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Qejf
USD 139.48

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Ego
USD 77.49

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 139.48

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 139.48

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Mendime Qiellore
USD 139.48

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Hijeshi e Pjekur
USD 77.49

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

INFOINFOINFO
Thellësisht e Dashuruar
USD 77.49

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Humor
USD 100.74

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Tërheqje
USD 139.48

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 100.74

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Përulësi e Këndshme
USD 77.49

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Pafajësi
USD 139.48

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 77.49

Entuziaste

Trëndafila

Pavdekshmëri
USD 77.49

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 77.49

Plot Shkëlqim

Trëndafila

INFOINFOINFO
Top