Plzen Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Plzen është qyteti i katërt më i madh i Republikës Çeke dhe shtëpia e disa llojeve të luleve. Disa nga më të preferuarat janë tulipanët në ngjyrë të hapur, margaritarët dhe trëndafilat. Zambakët shihen duke lulëzuar në bazene kudo në qytet. Poashtu e vështirë është të mos dallohen zambakët e gjatë kana. Manushaqet gazmore si dhe kumakët në ngjyrë të verdhë të hapur mund të shihen kudo duke u rritur në qytet.
Besnikëri
USD 111.68

Besnikëri

24 Trëndafila

Besnikëri
USD 111.68

Besnikëri

24 Trëndafila

Gjithnjë besnike
USD 99.71

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Hutim
USD 138.27

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

E shijshme
USD 111.68

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Meritë
USD 99.71

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Pastër
USD 143.59

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Hijeshi e Pjekur
USD 79.77

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Pafajësi
USD 138.27

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 79.77

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Vdes për ty
USD 138.27

Vdes për ty

Trëndafila

Gazmore
USD 79.77

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 99.71

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

E butë
USD 111.68

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Seksi
USD 139.60

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e Shenjtë
USD 138.27

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Joshje e Gjatë
USD 111.68

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Mirënjohje
USD 79.77

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top