Shëndet i Mirë

Shëndet i Mirë
Kodi i Produktit: prod158
Gerbera të kuq, trëndafila rozë, karafila rozë, zambakë yll, karafila të kuq të vegjël. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).

Shtoni artikuj

Chocolates:

  • Chocolates Box (Varies)

Teddy Bears:

  • Teddy (Varies)